MILKING THE GOATMACHINE – Goatgrind

MILKING THE GOATMACHINE – Goatgrind

Geiteskallene i Milking the Goatmachine har vært i studio igjen og spilt inn sitt sjette album. «Goatgrind» heter skiva denne gangen og her er som vanlig geita i fokus. Jeg skal ikke påberope meg all verdens kjennskap til bandets diskografi. Har kun hørt ei låt i ny og ne, men har et inntrykk av at det meste låter noenlunde likt.

Så veldig avanserte greier er det ikke gutta kommer med. Helt grei grind. Litt variasjon er det i låtene, i alle fall på det musikalske. Tekstene ser jeg for meg handler om geit, geit og atter geit. Og kanskje litt geitemelk.

Låtene er ikke dårlige, men normalt oppdager man noe nytt her og der på ei skive når man hører på den om og om igjen. Her føler jeg vel egentlig at jeg blir kjent med låtene for hver lytt og thats it liksom. De vokste litt den første dagen, men etter det ble jeg vel bare litt mer lei for hver gang. Absolutt ikke noe godt tegn. Kan hende jeg finner fram resten av diskografien til bandet for å sjekke om alt er like enkelt. Men, «Goatgrind» blir definitivt ingen gjenganger i min CD spiller.

https://www.facebook.com/milkingthegoatmachine

https://www.facebook.com/NoiseArtRecords