PARTY SAN OPEN AIR 2015

PARTY SAN OPEN AIR 2015

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september samme året. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 21. gang. Festivalen ble arrangert i den lille tyske byen Bad Berka fram til og med 2010, men ble i 2011 flyttet til en gammel flyplass (Obermehler) i Schlotheim, som ligger ganske så nøyaktig midt imellom Berlin og Frankfurt.

Enkleste reisemåte til Schlotheim er fly til enten Berlin (Norwegian) eller Frankfurt (SAS), tog derfra til Mühlhausen og festivalbussen derfra og fram til festivalområdet. Bussen går tidligst kl 12:00 og deretter hver andre time sånn ca.

Party San går som vanlig over 3 dager og det er 45 band totalt. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen og i år er de norske innslagene MAYHEM og AETERNUS.

Under årets PARTY SAN OPEN AIR kan du nyte band som SAMAEL, CANNIBAL CORPSE, BEHEMOTH, MY DYING BRIDE, PRIMORDIAL, ASPHYX, ENSIFERUM, KATAKLYSM, NUCLEAR ASSAULT, BLOODBATH, KRISIUN, MELECHESH, TOXIC HOLOCAUST, ROTTING CHRIST, SECRETS OF THE MOON, MORBUS CHRON og CLITEATER. Absolutt ingen dum line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass koster på grunn av en noe svekket norsk krone en liten femtilapp mer enn i fjor, nemlig ca 630 norske kroner, men dette er likevel et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som for eksempel Wacken.

 Behemoth_15_1.jpg
BEHEMOTH
 
 
Pil.gif

 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

3 dagers festivalpass: Fra €71,50

Billetter bestiller du her

 

TMF_hotel.jpg

Overnatting:

Party San Open Air har egen festivalcamping som ligger like ved festivalområdet. Parkeringsplass om du kommer med bil,, finnes også.

Det er noen få hoteller i den lille byen Schlotheim. Du finner all nødvendig info her.

 

 

Program:

PartySan_bands_15_3.jpg

http://www.party-san.de