SLOTTSFJELL 2015

SLOTTSFJELL 2015

På et lite fjell som rager hele 63 meter over havet i sentrum av Tønsberg arrangeres i år for trettende gang SLOTTSFJELL FESTIVALEN. Det er få andre festivaler som kan skryte av sin staselige beliggenhet, men Slottsfjell holder til blant ruiniene av Tunsberghus Festning og kan med rett kalle seg en kulturfestival. Ikke er det bare musikk som står i fokus under festivalen heller, da Slottsfjell kan friste med blant annet et utbedret lokalt mattilbud.
Slottsfjell ble for første gang utsolgt i 2009 og det har sett riktig så lyst ut der med tanke på billettsalg de siste årene. Det ser ut til at de skal klare å gjenta bedriften også i år og det kan vel være på tide å bestille billetter om du har  tenkt deg en tur til denne perlen av en festival i vakre Tønsberg.

SLOTTSFJELL FESTIVALEN ble i 2010 tatt opp i en eksklusiv europeisk gruppe av grønne festivaler og oppfordrer blant andre de som har muligheten til det om å reise kollektivt. De mottok også en pris for sin jobb med det grønne og har siden da jobbet bevist med å bli enda bedre.

Slottsfjell har, som alltid, styrt unna de største pengesugerne på artistfronten, men har likevel endt opp med et meget bra og variert program. FLOGGING MOLLY, MOTORPSYCHO, REFUSED, 1349, OSLO, IEATHEARTATTACKS og THE DOGS er de største og viktigste navnene for de som liker sin musikk av det hardere slaget.

 

Pil.gif

 

LITT INFO OM FESTIVALEN

 

Tickets.gif

Billetter:

3 dagers festivalpass: UTSOLGT
Dagsbillett torsdag: NOK 950,-
Dagsbillett fredag: NOK 950,-
Dagsbillett lørdag: NOK 950,-

Billetter bestiller du her

 

TMF_hotel.jpg

Overnatting:

Slottsfjell har to festivalcamp: Camp Greveskogen og Camp Gunnarsbø. Skulle du ønske hotell ligger Quality Hotel Klubben og Quality Hotel Tønsberg Oseberg nærmest festivalområdet.

Det er normalt fullt på de fleste hoteller i Tønsberg sommers tid, så det anbefales at du booker rom tidlig om du vil ligge innendørs.

 

Pil.gif

 

Taarn.jpg

http://www.slottsfjell.no/