CHILDREN OF BODOM til Rockefeller (6/12)

CHILDREN OF BODOM til Rockefeller (6/12)

Rockefeller – Søndag 6. desember
CHILDREN OF BODOM

Children Of Bodom til Rockefeller!

Children Of Bodom spiller mørk metal fra de dype finske skoger. Med hardt tempo og teknisk briljering dundret de rett inn i det internasjonale markedet med debuten "Something Wild" i 1997, og har fulgt på med syv studioalbum. De har etablert seg i eliten av verdens mest briljante heavy-metal musikere og blandingen mellom melodisk deathmetal og powermetal har bragt bandet nærmere et mainstream-publikum. Det niende albumet "I Worship Chaos" er ventet i oktober. De har spilt fantastiske konserter hos oss i en årrekke, og nå kommer de endelig tilbake igjen!

Billetter i salg torsdag 11. juni kl. 10.00.

Bill. kr. 315,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.