Cannibal Corpse til Folken lørdag 13. juni

Cannibal Corpse til Folken lørdag 13. juni

Dannet i 1988 og med 13 studioalbums i diskografien er amerikanske Cannibal Corpse, sammen med bands som Morbid Angel og Deicide blandt dødsmetallens pionerer. De er også et af de bedst sælgende bands i genren nogensinde.

Cannibal Corpse har igennem hele karrieren været kontroversielle på grund af en voldsom horror- og splatteræstetik i tekster og artwork, som har gjort at dele af bandets katalog har været forbudt i flere lande rundt om i verden. Sidste gang dødsmetallegenderne var på disse kanter var da Sandnes Rockeklubb fik dem til Sandnes Kulturhus i 2004.

Albummet ‘A Skeletal Domain’ udkom i september 2014 og er blevet godt modtaget af anmeldere og fans.

På albummet slår veteranerne, uden tegn på træthed, deres position fast og Loudwire skriver i deres anmeldelse: ‘‘A Skeletal Domain’ proves why Cannibal Corpse are still such an integral part of the metal world. In a genre that sometimes seems to have been beaten to death, the band can still churn out some of the best new death metal and add what we can only hope to be new live staples to their ever-expanding list of fan favorites.’

Billett kr. 325 inkl. avgifter (vanlig) 275 inkl avgifter (student)
http://www.folken.no/folken/program/?arr=1_11453#postArrangement
Dørene åpner 20:00

Av Jon Petter Kaalaas