Bullet For My Valentine til Rockefeller! (14/11)

Bullet For My Valentine til Rockefeller! (14/11)

Rockefeller – Lørdag 14. november
BULLET FOR MY VALENTINE

Bullet For My Valentine til Rockefeller!

Helt siden starten i 2003 har den walisiske kvartetten Bullet For My Valentine blandet 80-tallsmetal med millenniumsmetal og gitt oss deilig, mørk og melodisk rock. Det blytunge og hypnotiske fjerdealbumet "Temper Temper" (2013) ble produsert av Don Gilmore (Linkin Park, Dashboard Confessional, Good Charlotte), amerikaneren som også satt bak spakene på den suksessfulle forgjengeren "Fever".

Catchy vokal, aggressive riff og melodier er oppskriften, uten at det inngås kompromisser. «Vi er mer opptatt av hvordan musikken vår høres ut – ikke hvordan vi ser ut på fø#$%&$ håret» har vokalist og gitarist Matthew Tuck uttalt.

Bullet For My Valentine har toppet salgslister i både England, USA og Australia, og har solgt over 5 millioner solgte album på verdensbasis. Femtealbumet "Venom" er ventet i august, og førstesingelen "No Way Out" hadde premiere på BBC Radio 1 i går. Sjekk den ut her.

De har turnért med både Iron Maiden, Guns N’ Roses og Metallica – lørdag 14. november er de selv hovedattraksjon.

Billetter i salg mandag 25. mai kl. 10.00.

Bill. kr. 320,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.