Paradise Lost til John DEE! (16/10)

Paradise Lost til John DEE! (16/10)

John DEE – Fredag 16. oktober
PARADISE LOST (UK)

Paradise Lost til John DEE!

Siden oppstarten i 1988 har britiske Paradise Lost vært et av de største navnene på den såkalte gothmetalscenen. De har ofte blitt omtalt som en perfekt krysning av Metallica og Sisters Of Mercy, og har inspirert band som Cradle Of Filth, Nightwish og HIM. Deres unike blanding av piano, tunge gitarer og et massivt industrilydbilde har gjort dem til sjangerfavoritter også her hjemme. Gothpionerene slipper albumet "The Plague Within" 1. juni – førstesingelen "Beneath Broken Earth" kan sjekkes ut her.

Billetter i salg fredag 22. mai kl. 09.00.

Bill. kr. 295,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.