The Ocean spiller på Garage søndag 24. mai

The Ocean spiller på Garage søndag 24. mai

The Ocean fra Berlin, sies å bli det neste store innen post-metal. Etter ISIS (bandet naturligvis) bortgang, er det spådd at The Ocean, eller The Ocean Collective vil ta over possisjonen som verdens ledende «inteligent metalband». I år blir det en omfattende verdensturne hvor de supporter diverse band som DEVIN TOWNSEND, THE DILLINGER ESCAPE PLAN, OPETH og MASTODON. Med 7 album og over 1000 show på ryggen, kan vi trygt si at dette blir en konsert verd å få med seg. Bandet spilte i fjor på flere festivaler, bla. Roskilde, Wacken og Graspop, og nå er det altså vår tur til å ønske dem velkommen til Garage.

Support denne kvelden er Solstorm fra Bergen. Et fantastisk mørkt og kreativt band som vi ikke har sett på scenen på en god stund, så dette ser vi frem til.

Billett kr. TBA inkl. avgifter. 18 år leg.
http://garage.no/event/details/the-ocean-support-solstorm/
Dørene åpner TBA

Av Jon Petter Kaalaas