IMPALERS – Prepare for War EP – re-issue

IMPALERS – Prepare for War EP – re-issue

Impalers er et godt thrash metal band som ble dannet for åtte år siden i det sydlige Danmark. Bandet har to fullengdere, deriblant en helt ny som ble sluppet i forrige måned. Jeg har ikke fått tak i den enda, men nøyer meg foreløpig med denne EP-en som ble sluppet i fjor. Den inneholder fire låter; to egenkomponerte og to coverlåter. Helt grei thrash egentlig og to kule versjoner av Sodoms «Napalm in the Morning» og Motörheads «The Hammer». Disse gutta har hørt mye på Bay Area og Teutonisk thrash og det er i de landskapene musikken deres ligger. Det varieres mellom tyngre groovy thrash og kjappriffthrash med heftige gitarsoloer, mest av det siste. God rå vokal og knall lyd. Bør sjekkes ut, men kanskje en av fullengderne er mer matnyttig enn denne EP-en her.

www.facebook.com/Impalers

www.evileyerecords.net