UNDEAD – False Prophecies

UNDEAD – False Prophecies

Undead spiller veldig på det ukjente. Ingen av bandlemmene er kjente for offentligheten. Det eneste vi vet er at bandet består av fem personer med den samme death metal visjonen. Og det skal være oldschool.

Nuvel. Dette låter veldig hollandsk, spør du meg. Vokalen er veldig Martin van Drunen og musikken ikke ulik Hail of Bullets. Tilfeldigheter? Det er godt mulig, men likhetene er unektelig der.

Godt produsert death metal av den gamle typen. Stort sett bare to varianter av tempo. Midtempo og raskere. Ikke full fart, men det er god fart.

Men når tempoet er som det er, blir dette etter hvert veldig kjedelige saker. Jeg likte skiva ved første gjennomhøring da den stod på som bakgrunnsmusikk under matlaging. Men da jeg satte meg ned for å høre mer nøye på skiva, falt den igjennom. Det svinger godt av det meste og det er veldig headbangervennlig. Snill type death metal. Det er kanskje det beste jeg kan si om dette. Er nok redd for at dette ikke blir noen gjenganger i CD spilleren min.