CORPUS CHRISTII – PaleMoon

CORPUS CHRISTII – PaleMoon

Dette portugisiske en-manns black metal bandet har jeg ærlig talt ikke fulgt med på siden jeg ble skuffet av «Tormented Belief» i 2003. Den gangen mener jeg og huske at de var to mann. Men nå er de altså bare en. Jeg likte «The Fire God» fra 2001 veldig godt, men mistet interessen da «Tormented Belief» kom. Det er 12 år siden og mannen er nå klar med et nytt album. Han har sluppet kun tre album på disse 12 årene, så all verden har jeg vel ikke godt glipp av.

Vårens utgivelse av portugiseren derimot har jeg tatt meg tid til å sjekke ut. Og jeg ble slettes ikke skuffet. Infernalsk kjapp black metal. Litt sånn kjappis-Marduk i stilen. Litt slitsomt kanskje, men ikke for mye. En viss variasjon finnes det i låtene. Ingen er på noen måte like og jeg liker godt det jeg hører her. Riffene ligger godt framme i lydbildet sammen med den infernalske vokalen. Det er rått og kaldt og det hele har en litt norsk feeling over seg. Trommemaskinen fungerer godt. Ikke for raskt programmert slik enkelte har en tendens til å gjøre. Joda, jeg får vel huske dette og følge med på hva Corpus Christii også gjør i fremtiden.

https://www.facebook.com/corpuschristii

https://www.facebook.com/pages/Folter-Records/167406606752748