MERCILESS ATTACK – Back to Violence

MERCILESS ATTACK – Back to Violence

Dette er nummer 39 i serien Back to Thrash fra det meksikanske selskapet EBM Records. Denne gang får vi italiensk kjappriff thrash fra bandet Merciless Attack. Bandet ble dannet i 2010 og har kun en offisiell demo utgitt fra 2013 fra før. Riffmessig kan dette tidvis minne litt om Infant Death og kanskje også tempomessig når Merciless Attack er på sitt kjappeste. Men der ender også sammenligningsgrunnlaget. Der Infant Death er gode og har kvalitet i det de gjør, sliter Merciless Attack litt.

Det er for så vidt ganske kule greier det Merciless Attack leverer på sitt debutalbum «Back to Violence». Riffene er for det meste kjappe, men de sitter ikke like godt hele tiden. Overgangene sitter brukbart og vokalen er kul nok, men er langt fra så tight som man kunne ønske. Ser nok for meg at bandet har en viss kultstatus i sine hjemtrakter, men de må nok levere litt bedre om de skal klare å nå ut til det store thrash publikumet.