ETERNAL SOLSTICE – Remnants of Immortality

ETERNAL SOLSTICE – Remnants of Immortality

Nederland er kjent for å ha en del gode death metal band. Eternal Solstice er ikke av de mest kjente, men de kan være gode for det. Noe de er. Bandet ble startet opp så langt tilbake som i 1989. De ga ut tre fullengdere i 94, 95 og 97 før de la inn årene og tok pause fram til 2010. «Remnants of Immortality» er deres første etter restarten.

Musikalsk er de nok godt nede i 90-årene fortsatt, med lange heftige gitarsoloer og et heftig vekslende tempo på de fleste av låtene sine. Et mørkt og nesten doomiskt unntak finnes i låta «Recipe for Death», og den er faktisk helt vidunderlig grom. Et fint avbrekk sånn cirka midt i skiva.

Det er ganske heftige innganger til de raskere partiene her. Innganger med mange tøffe kjappe riff, trommepartier og en infernalsk ond vokal gjør at jeg bare rett og slett sitter her og gliser rått.

Det meste gutta leverer, er av typen jeg vil kalle friskt. Det er old school med en bitteliten touch av god lyd. Kan umulig bli så mye bedre, om du er fan av death metal på gamlemåten. Vinyl slippes i slutten av april og den skal i hus, basta! Liker du death metal og du velger og ikke å sjekke ut denne; da er du dum.

https://www.facebook.com/pages/Eternal-Solstice/384594534885754