The 3rd Attempt legger slippfest til Southern DisComfort 2015!

The 3rd Attempt legger slippfest til Southern DisComfort 2015!

The 3rd Attempt legger slippfest til Southern DisComfort 2015!

 

Igjen annonserer vi navnet på et band som entrer en av våre scener under Southern DisComfort i år. Denne gangen er navnet The 3rd Attempt!  Bandet er nytt, men besetning har lang fartstid i gamet:

Carpathian Forest gitaristene Tchort og Blood pervertor  kunngjorde i fjor at de ville forlate bandet til fordel for å starte opp et nytt band – The 3rd Attempt.  I visshet om at de forlot et av de mest ikoniske norske black metal bandene gjennom tidene, valgte de å gå nye uprøvde veier. Men når man har to musikere med ferdighetene og erfaringen som Tchort (Green Carnation, eks-Carpathian Forest, eks-Emperor, eks- Blood red Throne) og Blood Pervertor (Apostasy, eks-Carpathian Forest, eks Neongod) innehar, kombinert med et ønske om å jobbe i et miljø som kan gjenskape entusiasmen og kreativitetende følte de hadde mistet, syntes situasjonen uunngåelig.

 

The3rdAttempt_Blastfest_15.jpg
(© Jarle H Moe – www.jarlehm.com)
 

For å finne en vokalist, valgte Tchort og Blood Pervertor å gjøre noe så uvanlig som å holde auditions online! Dette medførte uventede mengder med henvendelser fra både erfene og uerfarne rundt om i verden. Valget falt til slutt på Kaahrl Ødemark (eks-Midnattsvrede, eks-Necrocave). Etter dette ble også trommis Tybalt (Den Saakaldte, Ethereal Forest,eks Heaten Deity, eks Pantheon I).

Diverse label’er var kjapt på banene, og etter nøye overveielse gjorde The 3rd Attempt  en avtale med Dark Essence Records, et av norges fremste plateselskaper.

Gutta  går i studio kort tid etter påske. Blir det som vi håper og satser på, feirer faktisk The 3rd  Attempt slippet av debutskiva si sammen med oss på Southern DisComfort!!

Spille skal de åkke som, – lørdag 12 september i år!!

 

www.facebook.com/the3rdattemptofficial

https://soundcloud.com/the-3rd-attempt

www.facebook.com/sdcmetal