ALICE COOPER til Oslo (1/7)

ALICE COOPER til Oslo (1/7)

Sentrum Scene – Onsdag 1. juli
ALICE COOPER

Raise The Dead

Eksklusiv intimkonsert med sjokkrock-kongen Alice Cooper på Sentrum Scene i Oslo!

Skrekkrockens far, Alice Cooper, er utvilsomt en av hardrockens mest innflytelsesrike personer. Hans karakteristiske og unike sceneshow med blod, slanger og giljotiner har sjokkert og underholdt publikum i en årrekke.

Det kanskje ikke alle vet er at opprinnelig var Alice Cooper et band. De ga ut en rekke med album tidlig på 70-tallet, som i dag har klassikerstatus. "Love It to Death", "Killer", "School’s Out" og "Billion Dollar Babies" er skrevet inn i rockehistorien med gullskrift. Solokarrieren startet med et brak i 1975 med konseptalbumet "Welcome to My Nightmare", og senere fulgte hitalbum som bl.a. "Thrash" og "Hey Stoopid". Foreløpig siste studioalbum er oppfølgeren til solodebuten – "Welcome 2 My Nightmare" kom i 2011 og fikk 4/5 av AllMusic: "(…) the best Alice Cooper record in decades".

Gjør deg klar for en helaften med "The Godfather of Shock Rock" på Sentrum Scene 1. juli!

Billetter i salg fredag 27. mars kl. 10.00.

Bill. kr. 510,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.