EXHUMED – Gore Metal: A Necrospective 1998 – 2015

EXHUMED – Gore Metal: A Necrospective 1998 – 2015

Exhumed har spilt inn en ny versjon av "Gore Metal". Hvorfor vet jeg ikke, men de har nå gjort det. Personlig mener jeg slike nyinnspillinger er helt unødvendige, men det er nå meg.

Hva skal man si om dette da? Bedre lyd er det blitt, trommingen er 70 ganger bedre enn på originalen, riffene kommer mer til sin rett. Noe av sjarmen med en ikke topp notch trommis, dårligere lyd og svakere vokale prestasjoner er borte, men jeg må innrømme at det store og hele så er denne versjonen vel så bra som originalen. Kanskje til og med bedre. En god del bedre også. Og da har vel Exhumed gjort noe lurt da.

«Gore Metal» er ei kultskive det er vanskelig å ikke like, om du er fan av denne typen metal. Mange fans mener den er en av bandets sterkeste skiver og jeg kan ikke annet enn å si meg enig i det.

Liker du originalen fra 1998 og ikke helt er fan av det siste Exhumed har gjort, da kan du like godt styre unna denne. Men er du fan av de siste skivene til bandet, da er nok dette en liten godbit du godt kan unne deg i fysisk format.

https://www.facebook.com/ExhumedOfficial

http://www.relapse.com/