TRIPPELRELEASEPARTY med Blodspor, Shaving the Werewolf & Causing the Exile

TRIPPELRELEASEPARTY med Blodspor, Shaving the Werewolf & Causing the Exile

TRIPPELRELEASEKONSERT

MED

BLODSPOR

+

SHAVING THE WEREWOLF

+

CAUSING THE EXILE

 

REVOLVER – OSLO

30. januar 2015
Kl 20:00

C.C. 100

20 leg plikt

 

NegativeVibe_Trippel_poster_15.jpg

 

Blodspor:
De hardtslående hardcore-entusiastene i Blodspor slipper sin første utgivelse, "A Healthy Dose of Hatred", siden deres debutalbum i 2011. Blodspor har opp igjennom årene spilt på både stor og små scener over land og strand og er alltid et liveband som leverer varene. Tight, groovy, sinna og rett-i-trynet! La øregangene dine bli herlig pulverisert til tonene av aggresjon og misantropi!

Blodspor slipper "A Healthy Dose of Hatred" 2. februar 2015.

Shaving the Werewolf:
Det kan være vanskelig å beskrive Shaving the Werewolf, men dette summerer det opp ganske bra:

"While other artists and bands make you feel like you are more than a parasitic beast, Shaving the Werewolf hand you a mirror to show you the terrorizing reflection staring back. By combining atonal metal, hardcore and noise rock, this miserable lot has created a ruthless and aggressive sound, effectively comforting your alienation and refueling your misanthropy. Provocative lyrics, relentless riffs and psycotic electronics are among the main ingredients that assure you not to be left indifferent to Shaving the Werewolf. Their live shows fuse performance art with a hard-hitting punk act, resulting in an extreme spectacle which delivers a mean punch aimed for your groin."

Shaving the Werewolf slipper "You Say Tomato, I Say Fuck Off" 2. februar 2015

Causing the Exile:
Causing the Exile er unge, lovende og ikke minst fabelaktig brutale. Med et realt knyttneveslag mot sansesystemet har disse gutta alt lagt et solid grunnlag både live og på plate. Causing the Exile har beina godt plantet i death metal-sjangeren men med et eget og spennende uttrykk som virkelig gjør dette bandet til et å se opp for! Ekstremt, velspilt, mørkt og fett!

Causing the Exile slipper andreskiva "Prepetual Dispute" 2. februar 2015 

 

Facebook eventside: https://www.facebook.com/events/408720869282897

 

Blodspor

Shaving the Werewolf

Causing The Exile

 

Negative Vibe Records