ANCIENT RITES – INGESTED – The Architect of Extinction

ANCIENT RITES – INGESTED – The Architect of Extinction

Belgisk black metal i Dimmu Borgir gata. Ancient Rites er et band jeg har hørt om i snart en mannsalder, men har aldri sjekket dem ut noe særlig. Det jeg har hørt av dem har ikke tent noen form for gnist i meg slik at jeg har hatt lyst til å sjekke dem ut grundigere. Musikalsk ligger de i Dimmu Borgir gata, bare med enda mer synth som gjør at lydbildet blir enda mer fyldig enn hva tilfellet er hos Dimmu.

«Laguz» er bandets først studioalbum på ni år. Hva gutta har holdt på med i disse ni årene, vet jeg ikke. Har de jobbet med denne skiva i alle disse årene, har de gjort en ok jobb, men ikke noe mer. Stort sett alle låtene er på nivå fyllmateriale type B. Det er ingenting som tenner en gnist i meg, men det er heller ingen av låtene som er dårlige. Ei heller noen med hitpotensiale.
Fans av populær black metal med masse synth, vil nok garantert like dette. Fans av kaldere saker, vil sky det som pesten. Jeg er midt i mellom og ferdig med det.