VULTURE INDUSTRIES, COSTIN CHIOREANU og VIRUS til INFERNO

VULTURE INDUSTRIES, COSTIN CHIOREANU og VIRUS til INFERNO

 

VULTURE INDUSTRIES, COSTIN CHIOREANU OG VIRUS TIL INFERNO

 

Vi kommer til å ha en meget spesiell happening på Kulturhuset under Inferno Metal Festival torsdag 2. april, da kunstneren Costin Chioreanu kommer sammen med Vulture Industries og virus. For første gang vil avantgarde metal-band Vulture Industries og grafiker Costin Chioreanu komme sammen på scenen for et show kalt "The Babylon Spiral". Denne kvelden spiller også et annet avantgarde metal-band; Virus.

 

Konserten er inkludert i festivalpasset (3- eller 4-dagers pass), men ikke i dagsbillett. Egne billetter til konserten kan bli kjøpt for 200,- kr.

 

Tidligere bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR, DØDSENGEL, SKELETONWITCH, SVARTIDAUÐI, ENSIFERUM, SINMARA, MISÞYRMING, SECRETS OF THE MOON, EXECRATION, ARCTURUS, NAGLFAR, SOLBRUD, GOATWHORE, KAMPFAR, TAAKE; KRAKOW GALAR, MOMENTUM og INNER SANCTUM.

 

Inferno_15_VultureIndustries_poster.jpg

 

VULTURE INDUSTRIES + COSTIN CHIOREANU:

"THE BABYLON SPIRAL SHOW"

For første gang vil avantgarde metal-bandet Vulture Industries og kunstner Costin Chioreanu komme sammen for en konsert. «The Babylon Spiral» kombinerer atmosfæren og estetikk av den tyske ekspresjonistiske filmen fra 1920-tallet med intensiteten og uhygge fra Vulture Industries’ musikk. Ved hjelp av spesialdesignede kulisser og visulle effekter laget av kunstneren vil konserten trekke publikum med på en reise gjennom tid.

 

Samarbeidet mellom Vulture Industries og Costin Chioreanu kom fra en gjensidig beundring mellom hverandre. Første stopp på reisen skjedde på den tredje Vulture Industries-plata «The Tower», og ble etterfulgt av den animenrte videoen «Lost Among Liars». Vi nærmer oss nå toppen av samarbeidet, og du er invitert til å være med på reisen.

 

For første gang i Oslo, vil Costin Chioreanu presentere en utstilling av hans utvalgte kunstverk. Utstillingen vil bli holdt på Kulturhuset eksklusivt for Inferno Metal Festival. Costin er en rumensk grafisk kunstner og musiker, og er kjent for sitt arbeid med store band som At The Gates, Mayhem, Ihsahn, Ulver, virus, Vulture Industries, Dordeduh og mange andre.

 

http://www.vulture-industries.net

http://twilight13media.com

 

Inferno_15_Virus_poster.jpg

 

VIRUS

Virus steg ut av asken av fra avantgarde black metal-bandet Ved Buens Ende i 2000, som Czral hadde på 90-tallet. Bandet har nå gitt ut tre album og en EP, der de gir oss en ny form for eksperimentell metal og rock, basert på de dissonerende akkord man kunne høre hos Ved Buens Ende. Virus er en av de virkelig originale bandene i Norge i dag, og de er et band som alltid gir en stor musikalsk opplevelse når de spiller live. Sjekk dem ut på Inferno Metal Festival 2015!

 

http://virusnorway.com

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): UTSOLGT!

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

1-dags festivalpass 500,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/artist/inferno-metal-festival-tickets/890804

Klubbkveld 380,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-2015-club-pass-tickets/445373

Kick-off party 200,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/vampire-se–morbus-chron-se-tickets/445047

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival