INFERNO KICK-OFF 2015

INFERNO KICK-OFF 2015

 

INFERNO KICK-OFF 2015

 

I tradisjons tro blir det også Inferno Kick-Off i år. Men denne gang blir det på Pokalen 6. februar, som er en av våre nye scener under klubbdagen. Her skal vi få en tidlig forsmak på hva vi kan forvente oss 1. til 4. april når Inferno Metal Festivals 15 års jubileum sparkes i gang. Med oss denne kvelden har vi to svenske band: death thrash metal-bandet VAMPIRE og death metal-gruppa MORBUS CHRON. Vi utgir også vårt 15. utgave av Inferno Magazine under kick-off.

 

Bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR, DØDSENGEL, SKELETONWITCH, SVARTIDAUÐI, ENSIFERUM, SINMARA, MISÞYRMING, SECRETS OF THE MOON, EXECRATION, ARCTURUS, NAGLFAR, SOLBRUD, GOATWHORE, KAMPFAR, TAAKE; KRAKOW GALAR, MOMENTUM og INNER SANCTUM.

 

VAMPIRE

Det svenske death metal-bandet Vampire ble stiftet i Gøteborg i 2011. I fjor kom bandet ut med deres fantastiske selvtitulerte debutskive. Vi snakker her brutal death metal stappet med fete thrash-riff som kan få de fleste til å få lyst til å headbange. Spesielt fans av klassiske Chuck Schuldiner- og Tom G. Warrior-riff bør kjenne sin besøkelsestid her. For dette er som å være tilbake på 80-tallet da tidlig death metal var i sin spede start.

 

http://vampireofficial.com

 

MORBUS CHRON

Svenskene i death metal-bandet Morbus Chron har høstet mange lovord siden deres start i 2007. Det er heller ikke så rart når du hører bandet – for Morbus Chron sparker virkelig bra fra seg. Spesielt live er svenskene energiske som få og en rå nytelse å få oppleve. Bandet ga ut i 2011 deres debutskive, og i fjor kom oppfølgeren «Sweven» til slående kritikker. Dette bandet vil du ikke gå glipp, da dette blir en fantastisk konsert du sent vi glemme.

 

https://www.facebook.com/morbuschron

 

POKALEN

Dette er en helt ny arena for Inferno Metal Festival. Pokalen er i samme bygning som Vulkan Arena i etasjen under og er ett av Oslos beste spillesteder. Både Vulkan Arena og Pokalen har vært prøvd ut for både festivaler og spillejobber allerede og det fungerer smertefritt. Vi er spent på å kunne ta i bruk en helt ny arena for Inferno Metal Festival 2015 og stedet er like i nærheten av våre andre klubber som Blå og John Dee.

http://pokalenpub.no

 

BILLETTER TIL KICK-OFF (meget begrenset):

http://www.billettservice.no/event/445047

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld): UTSOLGT!

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

1-dags festivalpass 500,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/artist/inferno-metal-festival-tickets/890804

Klubbkveld 380,- kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/inferno-metal-festival-2015-club-pass-tickets/445373

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival