REPULSOR – Trapped in a Nightmare

REPULSOR – Trapped in a Nightmare

Dette er noe alle vet. Polakker er verdens beste på jordbærplukking, de oppfant solidaritet, de er støggdyktige på death metal og de er etter hvert blitt enorme også på black metal. Og, med noen få hederlige unntak, trodde jeg det var det de holdt seg til der nede. Men nei da. Her dukker det opp en god gammeldags cardboard promo CD i postboksen min med en trio som kaller seg Repulsor. Og de spiller kjapp thrash metal med klare likhetstrekk til Evile, Vectom, Must Missa, Havok og den typen band. Ren og rå lyd. Styggkjappe riff. Ingen overproduksjon av noe slag. Bare tvers igjennom herlig rå thrash metal slik thrash metal skal spilles. Slikt gjør meg glad.

Det er null forsøk på å videreutvikle thrashen her. Dette er så oldschool som man kan få det, dog med litt bedre lyd enn hva enkelte av deres forgjengere på 80-tallet hadde. Og, så lenge det er så bra utført som dette, så holder det i massevis for meg. Bandet er faktisk så oldschool at de har Myspace side også.

https://www.facebook.com/Repulsorthrash

https://myspace.com/repulsor