USURPRESS – Ordained

USURPRESS – Ordained

Nok en liten overraskelse fra det tsjekkiske selskapet Doomentia Records. Denne gangen i form av det svenske metal bandet Usurpress. Usurpress er klin umulig å plassere i en bås sjangermessig. Det heter seg at de er et death metal/sludge metal band, men det blir mer riktig å skrive at de er et multimetalband. De hopper fra sjanger til sjanger i låtene sine og ikke alt er metal heller. Foruten diverse metalsjangere kan jeg nevne rock, prog, punk, litt melankolske greier og mere. Kan være fryktelig lett å havne i trøbbel med all denne hoppingen, men Usurpress takler det på en god måte og de har endt opp med ei knakende god skive med masse vidunderlig musikk. Overganger er alfa omega når mange sjangere skal kombineres og her er de for det meste velklingende. Noen ganger er de av det litt mer overraskende slaget, men uten at det forringer kvaliteten på skiva.

«Ordained» har 12 gode låter som bevitner at gutta er dyktige musikere og at de er gode komponister/låtskrivere. De har fartstid fra en rekke andre band som f.eks Insision, Tyrant, Embalmed og Dellamorte for å nevne noen. Anbefales til alle som ganske enkelt liker god musikk.

https://www.facebook.com/Usurpress

https://www.facebook.com/DoomentiaRecords