EMBRIONAL – Annihilation 2007 + Live

EMBRIONAL – Annihilation 2007 + Live

embrional_annihilation2007+live.jpgPolsk death metal kjenner man godt til etter hvert og Embrional er et band jeg har hørt om en og annen gangen. Jeg mener jeg sjekket ut deres eneste fullengder fra 2012 en gang og med litt søkefunksjonshjelp, fant man raskt ut at man hadde rett..

Bandet ble dannet i 2003. Ikke så fryktelig produktive av seg. De ga ut et par demoer i 2006 og 2007 samt en split bestående av stort sett coverlåter. Og den ene fullengderen da.

Denne skiva er en reutgivelse av demo nummer to fra 2007 kalt «Annihilation». I tillegg til selve demoen er det livelåter fra 2013. For å ta dem først. Jeg blir ikke videre overbevist etter å ha hørt Embrional live. I alle fall ikke dette liveopptaket. Lyden er guffen der lite kommer fram i lydbildet. Kjedelige låter er det også. Deres beste der er en sammensatt coverlåtmedley der de covrer flere kjente låter. Instrumentalt vel og merke. Litt Slayer og litt annet.

Selve demoen «Annihilation» er noe helt annet. Seks låter der spesielt førstelåta «Hellfuck» inneholder mye fart, godt med kule og kjappe riff og et godt stykke arbeid fra trommisen. God growl er det også. Vet ikke hva jeg skal sammenligne det med. Litt Infernal War kanskje blandet med trommelyden fra Vital Remains «Dechristianized» og en god dose amerikansk brutal death metal. Det er faktisk mye mer amerikansk swung over dette enn mye annet fra Polen når jeg tenker meg om. Jeg liker det godt. Kanskje jeg skal ta meg bryet og lete fram deres eneste fullengder igjen?

Verdt å sjekke ut for death metal fans av den brutale typen.

Kan også nevne at ny skive kommer i februar 2015.

https://www.facebook.com/Embrional