Ny dato for RISE AGAINST (17/7)

Ny dato for RISE AGAINST (17/7)

Sentrum Scene – Onsdag 17. juni
RISE AGAINST

Rise Against så seg dessverre nødt til å avlyse den utsolgte konserten 25. november grunnet sykdom. Vi har nå endelig lykkes med å finne en ny dato – konserten vil finne sted onsdag 17. juni! Pennywise og Emily’s Army er ikke med på denne turnéen. Kjøpte billetter gjelder den nye datoen, eller kan evt. refunderes ved utsalgssted innen 25. januar.

Punkrockbandet fra Chicago har holdt på i 15 år, og har solgt over fire millioner plater på verdensbasis. De regnes for å være et av de mest innflytelsesrike bandene innen moderne rock, og har de siste årene opparbeidet seg en gedigen fanskare. Nå er de aktuelle med sitt syvende album "The Black Market".

Billetter i salg fredag 19. desember kl. 09.00.

Bill. kr. 395,- + bill.avg. 18 år leg. i hovedsal. Fri alder på galleriet. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.