PARKWAY DRIVE til TONS OF ROCK!

PARKWAY DRIVE til TONS OF ROCK!

PARKWAY DRIVE TIL TONS OF ROCK!

Som de selv sier: Black Sabbath fant opp heavy metal. Australia svarte med AC/DC. Dagens generasjon unge har opplevd den nye bølgen av heavy metal, med Killswitch Engage, As I Lay Dying, etc. Australia svarte med Parkway Drive. Med sin blanding av svensk death metal, tradisjonell heavy metal og hardcore har sjangeren metalcore raskt vokst til å bli en av de mest suksessfulle undersjangerene i rock, og Parkway Drive har i løpet av en drøy tiårsperiode jobbet seg opp til det absolutte toppsjiktet i scenen.

Parkway Drive headliner verdensturneer og tar de største festivalene som Bloodstock og Download med storm gang etter gang. Her i Norge har de måttet flytte konsertene sine fra John Dee til Sentrum Scene, noe som forteller litt om fotfestet de har fått også her.

Nå skal de beære oss med et besøk på Tons of Rock, og der vi allerede har levert toppnavn i sjangere som heavy metal, thrash metal, rock og black metal, føyer vi nå et av toppnavnene i metalcore til listen. Vi er veldig stolte over å kunne levere et så etterspurt og aktuelt band, og sammen med band som Twisted Sister, Seigmen, Venom, Testament, Gojira, Opeth, Kreator og Backyard Babies vil de bidra til å befeste Tons of Rocks posisjon som Norges beste, tøffeste og feteste festival!

 

Og vi tar ikke juleferie riktig ennå. Hold øyne og ører åpne for flere gode og varierte navn på tampen av året. Festivalen kan du følge på disse stedene:

www.tonsofrock.no

www.facebook.com/tonsofrockfestival

www.twitter.com/tonsofrock

www.instagram.com/tonsofrock