BACKYARD BABIES til TONS OF ROCK

BACKYARD BABIES til TONS OF ROCK


BACKYARD BABIES TIL TONS OF ROCK!

Vi vet fra før at Sverige har en stolt tradisjon innen musikk, fra Abba og Roxette til den svarteste black metal. Og ikke minst rock ‘n’ roll. For 25 år siden startet det som kanskje skulle bli Sveriges største innen sleaze rock noensinne. Og nå er Backyard Babies klare for Tons of Rock 2015!

Med ikonet Dregen i spissen har svenskene nå nye konserter og ny plate på gang, etter seks studioalbum i sekken på en periode siden 1987, avbrutt av diverse årsaker hvor blant annet Dregen har jobbet med nesten like klassiske The Hellacopters. Stockholmsgjengen har besøkt Norge en rekke ganger, og alltid til stor jubel og glede for publikum.

Når vi legger til at Backyard Babies i tillegg har gjort seg gjeldende både som Grammy-vinner og Guitar Hero-band, så levner det liten tvil om at dette er et band som har gjort seg bemerket i rock ‘n’ roll-sirkuset.

Nå er de som sagt klare for Tons of Rock 2015 på Fredriksten Festning, hvor de skal dele scene med andre høyprofilerte band som Twisted Sister, Seigmen, Opeth, Venom, Testament, Kreator, Dumdum Boys og Gojira.

 

Tons of Rock seilte rett opp som Norges soleklare ledestjerne på rock- og metalfestivalfronten etter årets utgave, hvor band som Volbeat, Slayer, WASP og Sabaton fylte festningen tre dager på rad til stormende jubel. Nå viser vi at dette ikke var en tilfeldighet, og med et allerede sterkt felt er det som en god bonus å regne at det fortsatt gjenstår et 20-talls band å annonsere.

 

Dere finner oss på:

www.tonsofrock.no

www.facebook.com/tonsofrockfestival

www.instagram.com/tonsofrock

www.twitter.com/tonsofrock