HELL:ON – Hunt

HELL:ON – Hunt

Ukrainsk extreme metal er ikke et tema jeg er så veldig velbevandret i, men da bandets gitarist og manager Alex tok kontakt med meg tidligere i høst, oppdaget jeg til min store overraskelse at jeg allerede hadde en CD fra dem liggende klar for en (veldig sen) anmeldelse. Da var det like greit å sette i gang da.

Dette bandet spiller death/thrash med mest vekt på death metal delen. Det er et veldig polsk lydbilde over det hele og det liker man jo godt her i gården. Det er godt med temposkift, overganger og tøffe riff. Vokalen er ikke helt ulik Peter fra Vader. Veldig god og mørk growl, men andrevokalen som kommer inn ved ett tilfelle, satte meg helt ut. Lys, skrekkfilmlignende sak som helt dro meg ut av headbangermodusen. Klarte heldigvis å riste det av meg uten for store senskader, men skjønner ikke snurten av hvorfor de har tatt den med. Kan jo være at en eller annen har tapt et veddemål og det er derfor det er med på skiva. Kan ikke komme på noen annen fornuftig årsak. Men nok om det.

Skive er god, den har en rekke gode låter og her skal dere ikke se bort fra et kommende intervju. Må bare få anmeldt den forrige skiva først 😉

https://www.facebook.com/HellonOfficial