KAMPFAR til Inferno 2015

KAMPFAR til Inferno 2015

 

KAMPFAR TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2015

 

På grunn av stor etterspørsel vil det norske black metal-bandet KAMPFAR returnere til Inferno Metal Festival i 2015! Etter en stappfull og intens konsert på vår klubbkvelden i 2014, blir Kampfar nå å finne på vår store scene på Rockefeller i 2015! Vi er stolte av å ha Kampfar tilbake i vår line-up, og vi er sikre på at de nok en gang vil levere en av de heftigste konsertene du vil se i 2015!

 

Bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR, DØDSENGEL, SKELETONWITCH, SVARTIDAUÐI, ENSIFERUM, SINMARA, MISÞYRMING, SECRETS OF THE MOON, EXECRATION, ARCTURUS, NAGLFAR, SOLBRUD og GOATWHORE.

 

KAMPFAR

Kampfar ble grunnlagt av vokalist Dolk tilbake i 1994 etter at black metal-bandet Mock ga seg. Med folkemusikk-inspirerte melodier og tekster om norrøn mytologi fant Kampfar sitt eget sound innen den norske black metal-scenen. «Djevelmakt» er bandets sjette album og kom ut tidlige i år til stor begeistring fra både kritikere og fans, etterfulgt av en strålende konsert på Inferno Metal Festival 2014. De er nå tilbake og er klare for å skape heftig og svett stemning når de entrer vår store scene på Rockefeller under Inferno Metal Festival 2015!

http://www.kampfar.com

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival