RISE AGAINST er avlyst!!

RISE AGAINST er avlyst!!

Sentrum Scene – Tirsdag 25. november
RISE AGAINST – NB! Avlyst

 

with special guest: Pennywise
+ Emily’s Army


Rise Against har dessverre sett seg nødt til å avlyse kveldens konsert grunnet sykdom. Pennywise og Emily’s Army kommer heller ikke til å kunne spille, grunnet produksjonsmessige utfordringer. Billetter refunderes ved utsalgssted innen 25. januar 2015. Det jobbes iherdig med å få til en ny dato til neste år.

Informasjon om refundering av billetter:
– Billettene må være returnert FØR siste frist for refundering.
– Billetter skal refunderes der hvor de er kjøpt.
– Billetter betalt med kort og sendt hjem per post returneres til: Billettservice AS, PB 607, 8607 Mo i Rana. Vennligst merk konvolutten "avlyst arrangement". Må være kundesenteret i hende FØR siste frist for refundering er utløpt.
– Billetter som er tilsendt som vedlegg i e-post (TicketFast); ring 815 33 133 og oppgi ditt referansenummer. Billettene vil da bli refundert per telefon, og pengene overføres tilbake til det kortet som ble brukt under betaling.