ARCTURUS, NAGLFAR og SOLBRUD klare for Inferno

ARCTURUS, NAGLFAR og SOLBRUD klare for Inferno

ARCTURUS, NAGLFAR OG SOLBRUD TIL INFERNO METAL FESTIVAL

 

Vulkan Arena er en nytt konsertsted for Inferno Metal Festival på vår klubbkveld onsdag 1. april, 2015. Med en kapasitet på 700 personer vil dette være vår hovedscene under klubbedagen, hvor tre band kommer til å opptre. Det blir avantgarde metal med ARCTURUS fra Norge, svensk melodiøs black metal av den gamle skolen med NAGLFAR og nykommerne SOLBRUD fra Danmark som vil servere oss atmosfærisk black metal.

 

Vulkan Arena befinner seg i samme bygning som Pokalen, hvor Svartidauði, Sinmara og Misþyrming spiller.

 

Bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR, DØDSENGEL, SKELETONWITCH, SVARTIDAUÐI, ENSIFERUM, SINMARA, MISÞYRMING, SECRETS OF THE MOON og EXECRATION.

 

ARCTURUS

Arcturus startet opp som et death metal-band på slutten av 80-tallet under navnet Mortem. På begynnelsen av 90-tallet skiftet bandet både navn og musikkstil. Bandet gikk i en helt ny retning og klarte å skape noe helt unikt og originalt innenfor black metal – noe som gjorde de til gudfedrene av Norsk avantgarde extreme metal. Mange kjente musikere har vært involvert i Arcturus, og vi kan blant annet nevne folk fra store band som Mayhem, Ulver, Emperor, Dimmu Borgir, Ved Buens Ende og Borknagar. Albumene som Arcturus har gitt ut låter helt forskjellige fra hverandre og de har alle sin egen personlighet, med det fellestrekk at de alle er fantastiske. Bandet har headlinet Inferno Metal Festival tidligere med stor suksess, og vi har tenkt å gjenta suksessen når de nå entrer scenen på Vulkan Arena under Inferno Metal Festival 2015!

https://www.facebook.com/arcturusnorway

 

NAGLFAR

Naglfar ble dannet i 1992 i Umeå, Sverige, og er et av de tidlige svenske black metal-bandene. Debutalbum "Vittra" regnes i dag som en klassiker og en milepæl innenfor svensk extreme metal. Naglfars mer melodiøse form for black metal har ofte blitt sammenlignet med andre svenske artister som Dissection og Sacramentum. Men i motsetning til de nevnte bandene er Naglfar fortsatt i live og sparker fra seg etter alle disse årene. Naglfar har holdt sin stil intakt og jobber nå med et nytt spennende album. Fra hva vi har hørt kan dette bli et høydepunkt – noe deres konsert på Inferno Metal Festival 2015 også kommer til å bli!

http://www.naglfar.net

 

SOLBRUD

Danske Solbrud spiller atmosfærisk black metal. Bandet er av nyere dato, men de har brukt deres korte levetid godt og har allerede gitt ut to fullengdere og spilt på en rekke høyt profilerte festivaler som Copenhell og Roskilde. Bandets sound er episk og monumental, noe som passer som hånd i hanske til de mørke og sorgtunge melodiene bandet ellers kreerer. Med et helt nytt album på banen er Solbrud klare for å erobre Norge. Dette blir noe å se frem til på Inferno Metal Festival 2015!

http://solbrud.com

 

VULKAN ARENA

Vulkan Arena er Oslos nye konsertsted og med en kapasitet på 700 personer vil dette bli Infernos hovedscene under vår klubbkveld. Konserthallen har allerede hatt konserter med med internasjonale artister som Cannibal Corpse, Possessed og Nifelheim. Stedet har en perfekt beliggenhet nær våre andre klubber som Blå, Revolver og John Dee, og har den noe mindre scenen Pokalen i samme bygning. Lokalet har en stor scene og god lyd, så vi er stolte av å ta i bruk en av Oslo beste konserthaller for vår klubbdag.

http://vulkanarena.no

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival