NORDIC BEAST til Jevnaker

NORDIC BEAST til Jevnaker

Fredag 21. November kommer nordens største rockestjerner NORDIC BEAST til The Untochables Hard Rock Club på Jevnaker (Glassheim).

Bandet består av MIKKEY DEE (Motörhead), JOHN NORUM (Europe), ÅGE STEN NILSEN (ex. WigWam), HAL PATINO (King Diamond/Pretty Maids) og MIC MICHAELI (Europe).

NordicBeast_13.jpg

NORDIC BEAST ble dannet etter at Europe- gitarist John Norum medvirket i Åge Sten Nilsens Queen-hyllest, The Show Must Go On, i Sverige. Etter en opptreden i Gøteborg dukket Motörhead trommis Mikkey Dee opp bak scenen, og de tre rockerne bestemte seg raskt for å starte et nordisk samarbeid. Bandet gjorde sin debutkonsert 31.januar i år i et smekkfullt Rockefeller i Oslo. Nå kan Jevnaker glede seg til en kruttsterk konsert 21. November på Glassheim med repertoar fra de 5 medlemmenes karrierer, som for lengst er godt kjent for publikum.

Opplev det aller beste fra Motörhead, Europe, Wigwam, Dokken, John Norum m.m. Til tross for at alle medlemmene i bandet er dedikerte til sine respektive moderband, med unntak av Åge’s tidligere band Wigwam som nylig ble oppløst etter 13 år, utelukkes det ikke at NORDIC BEAST vil spille inn originalt materiale i fremtiden.

 

Facebook event