VESANIA – Deus ex Machina

VESANIA – Deus ex Machina

Vesania var et band jeg utelukkende sjekket ut fordi dette var det andre bandet til Behemoth bassist Orion. Jeg husker jeg likte debuten «Firefrost Archanum» ganske godt og at jeg var så heldig at jeg fikk både intervju og en samtale med Orion backstage på John Dee om skiva. Jeg husker også at jeg var litt skuffa over andreskiva «God the Lux». Tredjeskiva «Distractive Killusions» har jeg ikke en gang sjekket ut. Fant vel egentlig ut at dette ikke var min greie.
Nå er fjerde fullengder endelig ute på markedet. Sju års pause kunne ha gjort bandet godt og jeg bestemte meg for å gi dem en ny sjanse. Jeg fikk vel egentlig ganske raskt bekreftet ovenfor meg selv at Vesania ikke er noe for meg.
Det er jo en del ok musikk her. Dette er jo dyktige folk som gjør hva de er best på, å pille symfonisk metal. Jeg klarer altså ikke å like det så veldig godt. Sånn er det bare.