INFERNO labelnight med TERRATUR POSSESSIONS

INFERNO labelnight med TERRATUR POSSESSIONS

INFERNO LABEL-KVELD MED TERRATUR POSSESSIONS

Det norske plateselskapet TERRATUR POSSESSIONS vil presentere sin egen scene under Inferno klubbkveld på vår nye arena POKALEN. Onsdag 1. april vil to nye islandske band SINMARA og MISÞYRMING dele scene med allerede annonserte SVARTIDAUÐI! Sinmara har gitt ut sitt debutalbum "Aphotic Womb" tidligere i år. Mens Misþyrming sitt album "Söngvar felter og óreiðu" vil bli utgitt senere i år. Forbered deg på en kveld med total utslettelse, vold og blodsutgytelse!

 

Tidligere annonserte artister:
BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR, DØDSENGEL, SKELETONWITCH, SVARTIDAUÐI og ENSIFERUM.

 

Inferno_TerraturP_labelnight_15.jpg

TERRATUR POSSESSIONS – THE ASHES OF WRATH

Inferno Metal Festival er stolte av å presentere en kveld med plateselskapet Terratur Possessions! Rett ut av Nidaros, er labelen kjent for utgivelser med band som Urfaust, Mare, Svartidauði, One Tail One Head, Archgoat, Sinmara, Vemod og flere andre høyt respekterte band. Det hele startet med kassettproduksjon tilbake i 2007 og nå syv år senere har selskapet en verdensomfattende distribusjon og over 40 utgivelser på samvittigheten. Selskapet anses for å være ett av de mest respekterte og autentiske innenfor undergrunnen i Black Metal-scenen i nyere tid. Selskapets eier Ole A. Aune forteller: «Det er en ære å jobbe med alle de som er involverte denne kvelden. Finnes det en bedre måte å hedre klubbens navn Vulkan enn å fly inn tre band fra vulkanens hjemland Island? Disse er så utvilsom tre av de beste bandene vi har for tiden. Og ikke minst ser jeg frem til å jobbe med en av de mest talentfulle og inspirerende kunstnere i disse dager; Miss Toxic Vision! Jeg kan ikke vente med å se hvilke morbide visjoner hun vil skape for denne kvelden! Velkommen til helvete på jord.»

http://www.terraturpossessions.com

 

EXECUTIONERS

Ingenting overlates til tilfeldighetene; islendingene har blitt valgt nøye for å knuse all skygge av tvil om at deres lille land er hjemmet til noen av de mest interessante Black Metal-bandene i disse dager. Svartidauði er godt kjent for de fleste allerede, mens deres skitne «lillebror» Sinmara er et nyere tilskudd, men allerede hyllet som et av de mest lovende innen black metal i nyere tid. Og så har vi Misþyrming, bandet som nylig har signert kontrakt med Terratur Possessions, og de har allerede en stor fanskare uten at de har sluppet annet enn teasere på nettet. Dette blir deres første konsert utenfor Island.

https://www.facebook.com/sinmaraofficial

https://www.facebook.com/Misthyrming

 

TOXIC VISION’S OSSUARY EXHIBITION

Etter å ha samlet biter og stykker i årevis fra en annen verden vil Toxic Vision bringe Inferno en ny måte å presentere sin mørke kunst og håndverk på som er inspirert av kunstnere fra hele verden. A showcase of the dead, the tower of silence … Prepare to burn.

https://www.facebook.com/toxicvisionclothing

 

POKALEN

Dette er en helt ny arena for Inferno Metal Festival. Pokalen er i samme bygning som Vulkan Arena i etasjen under og er ett av Oslos beste spillesteder. Både Vulkan Arena og Pokalen har vært prøvd ut for både festivaler og spillejobber allerede og det fungerer smertefritt. Vi er spent på å kunne ta i bruk en helt ny arena for Inferno Metal Festival 2015 og stedet er like i nærheten av våre andre klubber som Blå og John Dee.

http://pokalenpub.no

 

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival