Death metal fest på Kolben (24/10)

Death metal fest på Kolben (24/10)

 

HELL YEAH!!!!

 

Nå er det på tide å finne fram vesten og de svarte danseskoa igjen!

Lørdag fyller vi nok en gang Kolben med metal og fest, denne gangen er det ingen ringere enn Obliteration som står for underholdninga, og dette vil være det siste disse gutta fra Kolbotn gjør live i år, før de trekker seg tilbake for å jobbe med ny plate.

Med seg denne bekmørke høstkvelden har de Execration og Diskord, som de sammen med Lobotomized ga ut en splitt med i 2010, kalt Oslo We Rot.

Vi har som vanlig egen inngang på baksiden av kulturhuset og det blir servering av øl, vin og cider fra kl 20.00 til kl 01.30, så rammene for en hyggelig, kølsvart helkveld er satt.

 

Obliteration_13.jpg

 

Obliteration er som de fleste vet fra Kolbotn hvor de begynte å spille i ungdomsskolealder på fritidsklubben, på begynnelsen av 2000-tallet. De siste årene har bandet gjort seg bemerket ved å dukke opp på store festivaler i Norge og i utlandet, bli nominert til Spellemannsprisen og ved å stadig være på turné verden rundt. I Norge var de sist å se på scenen under årets Øyafestival i Oslo.

Mye av det Obliteration har gitt ut, har de spilt inn i eget studio på Kolbotn, i fullkommen DIY-stil. Det var kanskje særlig utvgivelsen av albumene "Perpetual Decay" i 2007 og "Nekropsalms" i 2009 som førte til et nasjonalt og internasjonalt gjennombrudd, førstnevnte førte blant annet til en turné i Storbritannia og sistnevnte vant tittelen "Årets album" i Natt og Dag og Osloprisen for beste album i 2009. 

Obliteration spiller laaange låter som er inspirert av 80- og 90talls deathmetal, som de selv betegner som syk, mørk og redselsfull! Total Fucking Obliteration!!!

 

Execration_14.jpg

 

Execration består av tre karer med tilholdssted i Oslo. Deres første EP "Language of the Dead" kom ut i 2007 og året etter slapp de sitt første full-lengde album "Syndicate of Lethargy". Senere har de sluppet to album til, "Odes of the Occult" i 2011 og "Morbid Dimensions" som akkurat har blitt tilgjengelig digitalt og allerede har høstet gode kritikker. Execration spiller death metal, de eksperimenterer med det okkulte i musikken og tar med seg elementer fra både black og heavy metal, noe som gjør lydbildet de skaper til noe eget og unikt.

 

Diskord_1.jpg

 

Diskord! I følge Inferno Metal Festival Magazine i 2013, kan man bli lurt til å tro at disse gutta har vært testet i en death metal-lab for å få ut de absolutt feteste og mest old school riffene som mulig. Musikken deres kan beskrives som være noe bisarr og obskur, med mye old school i spennende nye former.

Diskord hadde sin første demo-utgivelse i 2001, og har etter dette blant anner gitt ut albumet "Doomscapes" i 2007 og "Dystopics" i 2012. Nå er de aktuelle med EP’n "Oscilliations" som kom ut i august i år.

 

FREDAG 24. OKTOBER

OBLITERATION / DISKORD / EXECRATION

KL 20:00 – 02:00

ID 18 ÅR

 

DJ Metalbastard snurrer skiver!

 

Billettsalg: http://sou.hoopla.no/sales/obliteration/

OBS! Kun 100 billetter ute til forhåndssalg!!