SKELETONWITCH til Inferno 2015

SKELETONWITCH til Inferno 2015

 

SKELETONWITCH TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2015

 

Det amerikanske blackened thrash metal-bandet SKELETONWITCH kommer for første gang til INFERNO METAL FESTIVAL! Bandet ble dannet i 2003 og har siden den gang gitt ut fem skiver bestående av brutal og fet thrash metal. Deres konsert på Inferno Metal Festival 2015 blir noe av det heftigere og mer intense vi har å by på. Absolutt ikke noe man vil gå glipp av!

 

Bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST, SLAGMAUR og DØDSENGEL.

 

SKELETONWITCH

Skeletonwitch er et blackened thrash metal-band som ble dannet i 2003 i Athen, Ohio, USA. Bandet har gitt ut fem internasjonalt anerkjente og suksessrike album. Deres nyeste er fjorårets slipp kalt «Serpents Unleashed», som viser bandet på sitt absolutt mest intense og brutale. Thrasherne har gjort prestisjetunge konserter på festivaler som Wacken, Summer Breeze, Graspop, Tuska og Bloodstock, og det er på høy tid bandet kommer til Inferno Metal Festival for aller første gang. Dette lover til å bli en festkveld uten like!

http://skeletonwitch.com

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival