THÅSTRÖM til Oslo (12/3)

THÅSTRÖM til Oslo (12/3)

Sentrum Scene – Torsdag 12. mars
THÅSTRÖM

Thåström med nytt album, stor Sverigeturné og to ekslusive konserter i Oslo og Bergen.

Endelig er tiden kommet! Den levende legenden Thåström skal igjen erobre Skandinavia. En av Skandinavias aller største artister gjennom tidene kommer med nytt album, og skal ut på stor og etterlengtet Skandinaviaturné.

Thåström er nå i studio og sluttfører albumet som slippes i februar neste år. I mars tar han med seg band, ny plate og legger ut på en omfattende turné! Med kun to stopp i Norge er vi svært stolte over at en av dem er hos oss på Sentrum Scene.

«Beväpna Dig Med Vingar» og sitt klar når billettene slippes torsdag 25. september kl. 09.00.

www.thastrom.se

Bill. kr. 365,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.