DØDSENGEL til Inferno 2015

DØDSENGEL til Inferno 2015

DØDSENGEL TIL INFERNO METAL FESTIVAL 2015

DØDSENGEL er bekreftet for INFERNO METAL FESTIVAL 2015! Det norske black metal-bandet er noe helt unikt og originalt innenfor sin sjanger. Få band klarer å kombinere en slik råhet med en tykk atmosfære av mørke og ondskap. Dette blir deres første konsert på Inferno Metal Festival 2015 og vi forventer en rituell opplevelse av dimensjoner!

 

Bekreftede artister:

BEHEMOTH, ENSLAVED, BLOODBATH, MY DYING BRIDE, SEPTICFLESH, 1349, MORTUARY DRAPE, ANTICHRIST og SLAGMAUR.

 

DØDSENGEL

Fra Dødsengel startet opp i 2007 har de til nå utgitt tre album, fire EP-er og et par splitter. Alle av høy kvalitet bestående av noe helt egenartet innenfor den norske black metal-scenen. Deres musikkstil er kald, mektig og rå. Bandet har ikke vært gavmilde på å holde konserter og deres opptreden på Inferno Metal Festival 2015 blir en av de sjeldne gangene man kan få se bandet live. Dette blir en unik konsert og en opplevelse på et åndelig nivå som vil bli husket for fremtiden. The supreme ritual!

http://dodsengel.bandcamp.com

INFERNO METAL FESTIVAL 2015

2015 markerer Inferno Metal Festival sitt 15 års jubileum. Dette skal vi ferie i stor stil ved å holde tidenes beste festival i hele vår femten års historie. Inferno Metal Festival er den eldste og største metal-festival i Norge og en av de viktigste ekstrem-metal-festivalene i Europa. Vi er stolte over å ha denne posisjonen, og vi vil fortsette å fronte norsk metal og ta i mot band fra hele verden til Norge. Inferno Metal Festival 2015 vil avholde rundt 40 konserter i løpet av fire dager fra 1. til 4. april. Vi lover tidenes fest og gleder oss til å ta imot publikum fra nær og fjern!

 

BILLETTER

4-dags festivalpass (inkludert klubbkveld) 1500,- Kr. (inkludert billettavgift) http://www.billettservice.no/event/435491

3-dags festivalpass (uten klubbkveld) 1250,- Kr. (inkludert billettavgift)

http://www.billettservice.no/event/435501

Billetter tilgjengelig hos Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net / http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival