Bon Scotts norske sønner feirer 20-års-jubileum

Bon Scotts norske sønner feirer 20-års-jubileum

Big Balls med venner feirer 20 år i Bon Scotts tjeneste!

Det er helt utrolig, men til sommeren er det altså gått tjue år siden første gang Norges fremste AC/DC-tribute-band BIG BALLS sto på scenen sammen. Nærmere bestemt på Lusa Lottes Pøbb i Torggata, den 09.juli 1994. Tilfeldigvis på Bon Scotts fødselsdag. (Var du der? Har du bilder? Send oss!!!) Siden den gang har det blitt hundrevis av konserter foran et akkumulert publikum på rundt 50.000, og bandet har kjørt en distanse tilsvarende 3,5 ganger rundt ekvator.

Dette må selvsagt markeres, datoen er 26.SEPTEMBER, og de fleste av dere er nå fullt innforstått med hva dette innebærer: En fredagskveld på Gamla, halvannet dusin gromlåter fra AC/DCs 70-tallsperiode fremført med store hauger med adrenalin og energi, en solid dose humor, utvalgte gjesteartister fra bandets historie, gnistrende gitarsoloer, sekkepiper, pavedrakter og en og annen velplassert fisk. Det eneste dere trenger å gjøre for å bidra, er å drekke øl, klappe høflig etter hver låt og kauke med på refrengene.

Support kommer fra Jokke-tributebandet Fem Fulle Menn fra Finnmark. 

Billetter til 250 kr stykket får du i døra fra kl 21.00.

 

https://www.facebook.com/events/445619712242813