SOUTHERN DISCOMFORT 2014

SOUTHERN DISCOMFORT 2014

 

Av all verdens festivaler, har uten tvil SOUTHERN DISCOMFORT det kuleste navnet av dem alle. Festivalen foregår i Kristiansand og ble første gang arrangert i 2002. Med unntak av avlysningen i 2005, har festivalen turet og gått uten alt for store økonomiske sår i disse 13 årene. Edruelig booking og en rekke lokale samarbeidspartnere har vært med på å gjøre dette mulig.

Festivalen går over 2 dager der det har vært mellom 10 og 16 band de senere årene. I år som i fjor er det 10 band på plakaten der SAHG, TAAKE og KAMPFAR foreløpig er de største navnene. En headliner og to andre band mangler og vil bli offentliggjort i løpet av noen dager.

Etter at På Hjørnet stengte sine dører, ble Sixpence Pub dratt inn som klubbscene i tillegg til hovedscenen på Kick i forfjor. I fjor ble klubbscenen flyttet til Pir 666. I år er Benny’s Rockhouse arena for klubbkonsertene. Fordelingen er to band på Benny’s og tre på Kick begge dagene.

Nytt av fjoråret var at Kickoff party blir arrangert to uker før selve festivalen. I år skjer dette på Benny’s 30. august og på scenen stiller de lokale bandene VOODOO THEORY og VAMPIRE. 

Kampfar_14.jpg
(Photo: Sebastian Ludvigsen)

 

BILLETTER:

All info om billetter og priser finner du her.

 

OVERNATTING:

Southern Discomfort anbefaler Hotell Norge som festivalhotell. Bestill rom her.

 

PROGRAM:

 

Fredag 12. september:

 

Kick Scene:

OPUS FORGOTTEN
SAHG
TAAKE

Benny’s Rockhouse:

MENTAL DESPAIR
TBA

 

 

Lørdag 13. september:

 

Kick Scene:

DORDEDUH
KAMPFAR
TBA

Benny’s Rockhouse:

TBA
VULTURE INDUSTRIES

 

http://www.southerndiscomfort.info