MASTODON til Norge (16/12)

MASTODON til Norge (16/12)

Sentrum Scene – Tirsdag 16. desember
MASTODON

Supp.: Big Business + Krokodil

Mastodon til Sentrum Scene!

Atlanta-kvartetten Mastodon har brukt de siste fjorten årene på å raffinere sin stadig mer imponerende legering av progrock, stoner, klassisk metal og selvsagt sin udiskutable Slayer-inspirasjon. Med sin suverene evne til å kombinere fengende melodier med sin etter hvert pattenterte prog, har de nådd ut til et stadig bredere publikum.

Nå er bandet aktuelle med kritikerroste "Once More ‘Round the Sun" som bl.a. fikk en femmer i Dagbladet, 8/10 av Musikknyheter og en sekser av NRK P3 (Asbjørn Slettemark): "Fire karer fra Atlanta fortsetter å levere mesterverk. Mastodon dundrer videre med perfekt blanding av rocka metal og prog".

Mastodon har tidligere gjort rent bord for et fullsatt Sentrum Scene i januar 2012, og nå forventer vi fullpakket hus igjen – når bandet inntar Sentrum Scene tirsdag 16. desember!

www.mastodonrocks.com

Billetter i salg torsdag 21. august kl. 09.00.

Bill. kr. 460,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.