PARTY SAN OPEN AIR 2014

PARTY SAN OPEN AIR 2014

PARTY SAN OPEN AIR ble første gangen arrangert i august i 1996, og andre gangen i september 1996. Deretter er festivalen arrangert årlig og i år arrangeres den offisielt for 20. gang. Et lite jubileum der altså. Festivalen ble arrangert i den lille tyske byen Bad Berka fram til og med 2010, men ble i 2011 flyttet til en gammel flyplass (Obermehler) i Schlotheim, som ligger ganske så nøyaktig midt imellom Berlin og Frankfurt.

Enkleste reisemåte til Schlotheim er fly til enten Berlin (Norwegian) eller Frankfurt (SAS), tog derfra til Mühlhausen og festivalbussen derfra og fram til festivalområdet. Bussen går tidligst kl 12:00 og deretter hver andre time sånn ca.

Party San går som vanlig over 3 dager og det er 45 band totalt. Festivalen er kjent for å booke band av den mer extreme sorten og det er ofte norske band i line upen og i år er de norske innslagene med SATYRICON, AURA NOIR og KAMPFAR.

Under årets PARTY SAN OPEN AIR kan du nyte band som ABORTED, BENEDICTION, ENTOMBED A.D., GRAVE, INQUISITION, HAVOC, KATATONIA, KREATOR, MALEVOLENT CREATION, MARDUK, MISERY INDEX, NAPALM DEATH, OBITUARY, REPULSION, SOLSTAFIR, SUFFOCATION og WATAIN. Absolutt ingen dum line up for de som liker sin metal knallhard og extreme.

Et festivalpass koster i drøyt 600 norske kroner, så dette er et godt og rimelig festivalalternativ til de store utsolgte festivalene som for eksempel Wacken.

 Kreator_1.jpg
 
LINE UP:
 
Aborted
Abyssous
Ahab
Arroganz
Atlantean Kodex
Aura Noir
Benediction
Beyond
Bölzer
Carnal Ghoul
Cashley
Entombed A.D.
Ereb Altor
God Macabre
Grand Magus
Grave
Havok
Incarceration
Imperium Dekadenz
Inquisition
Jig-Ai
Kampfar
Katatonia
Kreator
Lost Society
Malevolent Creation
Marduk
Misery Index
Mumakil
Napalm Death
Necrowretch
Nocturnal
Obituary
Protector
Repulsion
Rogash
Satyricon
Skeletonwitch
Solstafir
Spheron
Suffocation
The Haunted
Thulcandra
Unlight
Watain
 
 
Pil.gif