REBELLION FESTIVALS 2014

REBELLION FESTIVALS 2014

Rebellion Festivals, tidligere kjent som både Wasted og Holiday In The Sun, er verdens største uavhengige Punk festival og har de siste årene funnet sted i Blackpool i England, nærmere bestemt Winter Gardens, den andre helgen i august.

Festivalen er kjent for å huse flust av klassiske Britiske Punk band. Både nye og gamle band fra både Hardcore, Psychobilly, Ska og andre alternative sjangere som er å oppdrive i dag blir å finne blant de nærmere 300 bandene som spiller i løpet av de 4 dagene festivalen varer.

Lineupen i år teller ikke mindre enn fantastiske 283 band og det er en imponerende lineup de har klart å booke også i år. Vi nevner godbiter i fleng: THE DICKIES, STIFF LITTLE FINGERS, JELLO BIAFRA, GBH. ANTI PASTI, KILLING JOKE, BIOHAZARD, UK SUBS, PETER AND THE TEST TUBE BABIES, VICE SQUAD, KING KURT, ENGLISH DOGS, SUBHUMANS, NOFX, AGNOSTIC FRONT, ABRASIVE WHEELS, CHAOS UK og MAD SIN.

Rebellions_KillingJoke.jpg
 

Rebellion er en innendørsfestival og har derfor ingen campingtilbud som så mange sommerfestivaler har, men Blackpool, som i sin tid var ment som Englands svar på Las Vegas, har flere hoteller og hosteller enn de fleste av oss kan telle til, så et sted å bo burde ikke være noe problem å finne for de som gidder å ta seg en kjapp tur innom Hostelworld for å finne seg et krypinn til en billig penge. (Vårt reisefølge pleier å søke ly på The Fylde, 5-stjernes Hostell for bare 750 kr pr pers for 4 netter).

Winter Gardens er et stort innendørs festivalområde, med 6 scener, hvor Empress Ballroom er den største. Det er også massevis av stands, barer og matboder å finne inne på området.

Konsertene starter mellom 12 og 13 hver dag, men av andre ting å ta seg til er det b.la. kunstutstilling og Punk Rock Bingo, samt John Robbs Literary Festival som ble arrangert for første gang i 2010, med spoken word, poesilesning osv.

Fly: www.ryanair.com

Hotell: www.hostelworld.com

 

 

ÅRETS PROGRAM SER SLIK UT:

 

Rebellions_NOFX.jpg

 

THURSDAY 7th AUGUST

THE DICKIES PENNY RIMBAUD & EVE LIBERTINE present ‘YES SIR, I WILL’ THE SELECTER STREET DOGS THE LAST RESORT JONA LEWIE INFA RIOT GOLDBLADE DEADLINE DEMENTED ARE GO MORNING GLORY TRAGEDY BISHOPS GREEN ANTI SOCIAL THE KLINGONZ RED PAINTINGS  POLICE BASTARD THE DUEL BILLYCLUB EVIL BLIZZARD FOREIGN LEGION CYANIDE PILLS MONKISH TOXIC EPHEX INDECENT ASSAULT PINK HEARSE NO THRILLS SUPER FAST GIRLIE SHOW BRASSICK BLEST MESS THE SMEARS SLAGERIJ ARMY OF SKANKS NOISE AGENTS CRIMINAL CLASS THE EXILES THE HURRIERS THE MANC LADS SPUNK VOLCANO AND THE ERUPTIONS FASTER THAN BULLS


 FRIDAY 8th AUGUST

STIFF LITTLE FINGERS SLAUGHTER & THE DOGS THE DICTATORS NYC GBH THE CHAMELEONS REAGAN YOUTH CULTURE SHOCK  TV SMITH AND THE BORED TEENAGERS PLAYS THE ADVERTS ARGY BARGY THE FILAMENTS ANTI PASTI DR & THE MEDICS VIC GODARD & THE SUBWAY SECT THE MEN THEY COULDN’T HANG THE EJECTED DEPARTMENT S GIUDA THE TOASTERS PARANOID VISIONS THE FITS THE GONADS  DEMOB NOTSENSIBLES THE THREE JOHNS CASE SPLODGENESSABOUNDS  CONTROL RAZORS THE AGITATORS REAZIONE FIRE EXIT DRAGSTER GEOFFREY OICOTT THE PUKES THE TALKS THE UPPERCUTS SELF ABUSE IN EVIL HOUR ACIDEZ THE RAMONAS PETE BENTHAM AND THE DINNER LADIES HEALTHY JUNKIES THE DECKCHAIRS BRAINS ALL GONE CITY SAINTS TOP BUZZER EAST TOWN PIRATES SKURVI THE LEE HARVEYS THE MORGELLONS NIGHT OF TREASON THE DEMENTIAS GLITTERTRASH THE FUCKWITS HOBO JONES & THE JUNKYARD DOGS ROTUNDA HAZARD DYSPHONIA


SATURDAY 9th AUGUST

KILLING JOKE BIOHAZARD UK SUBS KING KURT SUBHUMANS PENETRATION EVIL CONDUCT PETER & THE TEST TUBE BABIES UK DECAY SPIZZ ENERGI STEVE IGNORANT with PARANOID VISIONS HARDSKIN RADICAL DANCE FACTION MURPHYS LAW VICE SQUAD THE CRUNCH 999 ATV THE STUPIDS JOHN OTWAY ENGLISH DOGS THE LURKERS DRONGOS FOR EUROPE JOHN OTWAY  BLOOD OR WHISKEY MENACE RUBELLA BALLET THE CRAVATS JAYA THE CAT CULT MANIAX OCTOBER FILE NEW TOWN KINGS VINCE RAY & THE BONESHAKERS SAINTS & SINNERS SICK ON THE BUS GIMPFIST DIRTBOX DISCO CHOKING SUSAN CHURCH OF CONFIDENCE CRASHED OUT ARGIES A-HEADS LOST CHERREES CRESS EASTFIELD ANDY T PART 1 EIGHT ROUNDS RAPID THE CROWS ELECTRIC HANNAH RICKARD AND THE RELATIVES THE FORUM WALTERS SENSA YUMA POG DUN2DEF F UK 3CR THE GO SET DOGTOWN REBELS GASOLINE THRILL CADAVER CLUB DINOSAURS ARE SHIT DRAGONS


SUNDAY 10th AUGUST

NOFX DOA (LAST EVER UK SHOW) RUTS DC AGNOSTIC FRONT POISON IDEA ROY ELLIS (AKA MR SYMARIP) AND THE MOONSTOMPERS feat RODDY RADIATION   SNFU CHAOS UK OLD FIRM CASUALS LEFTOVER CRACK DEAF SCHOOL  ZERO BOYS GLEN MATLOCK & THE PHILLISTINES THE OUTCASTS ABRASIVE WHEELS IMPLANTS  USELESS ID MAD SIN AUTHORITY ZERO AGENT ORANGE THE DEFECTS TOTAL CHAOS KUNT AND THE GANG CAPTAIN HOTKNIVES THE DIRTY FOLKERS STEVE IGNORANT’S SLICE OF LIFE HAGAR THE WOMB THE GENERATORS THE BRAINS RUST LUNATIC FRINGE RUNNIN RIOT LOCAL RESIDENT FAILURE  PICTURE FRAME SEDUCTION ANGRY AGENDA RESISTANCE 77 CONTEMPT CHEWING ON TINFOIL VIVA LAS VEGAS HOTWIRED MAID OF ACE CASUAL NAUSEA  16 GUNS THE CUNDEEZ ADDICTIVE PHILOSOPHY BLATOIDEA SYSTEM OF HATE HATEFUL EPIC PROBLEM SWAMP DELTA CHECKPOINT 36 STRATEGIES


NEW BAND STAGE (Thursday in the Pavilion)

HEADSTONE HORRORS A-M-I STRENGTH IN BLUNDERS THE DOMESTICS SPIRIT BOMB CRISIS WARNING GONE AND LOST IT ANGRY ITCH CRETIN 77 4130’S THE ANTISEPTICS AUTOPSY BOYS SKACIETY BORROWED TIME SKIZOFRENIK


ALMOST ACOUSTIC 

TV SMITH RUTS DC acoustic RORY McLEOD  JOEY SHITHEAD GOLDBLADE acoustic  PATRIK FITZGERALD VIC RUGGEIRO CHRIS MURRAY PAULINE MURRAY LENNY LASHLEY ( STREET DOGS) LOUISE DISTRAS ATTILA THE STOCKBROKER  DICKIE HAMMOND  MIKE ONLY THE FITS ACOUSTIC TOM HINGLEY MAX SPLODGE NICK CASH CHAS PALMER WILLIAMS JESSE WAGNER JOHNNY ONE LUNG ARTHUR KITCHENER PAUL CARTER MIKE SCOTT JON LANGFORD (of The Three Johns) JIM SORROW CHRIS BUTLER THE CROWS ARTURO LURKER KELLY KEMP TINA LEE MEG AND MOG  AMITY THE ON TRIAL UK SHOW THE CUNDEEZ ACOUSTIC ED ACHE BRAINS ALL GONE ACOUSTIC MATTY JAMES WRECKS CAFF ( ex PARANOID VISIONS) OBSESSIVE COMPULSIVE ACOUSTIC THE RED EYES ACOUSTIC LOUIE RAW BILLY LIAR VILLY RAZE JON LAMB EFA SUPERTRAMP  BINGO WITH MAX PLUS MORE TBC…


JELLO BIAFRA will be doing a special SPOKEN WORD performance and Djing in the Empress Ballroom.

 

Rebellion_logo.jpg