JANE’S ADDICTION til Oslo (24/8)

JANE’S ADDICTION til Oslo (24/8)

Sentrum Scene – Søndag 24. august
JANE’S ADDICTION

Det legendariske bandet feirer i år 25-årsjubileumet for sitt banebrytende album "Nothing’s Shocking", og har i den anledning lagt ut på en turné der de spiller albumet i sin helhet, pluss hitsene.

Bandet skulle kun gjøre én jobb i Norge, på Parkenfestivalen i Bodø 23. august, men etter god dialog med den forlengst utsolgte Parkenfestivalen, har vi fått anledning til å ta i mot Jane’s Addiction også i Oslo, slik at enda flere fans får mulighet til å se dem live!

 

JanesAddiction_14.jpg

Jane’s Addiction ble dannet i Los Angeles i 1985 og debuterte pussig nok med et livealbum. Deres første studioalbum, "Nothing’s Shocking", kom i 1988, til strålende kritikker. Bandet ble raskt kjent for sine energiske show med en musikk i skjæringspunktet mellom rock og metall med hint til både punk, folk og jazz.

 

I 1990 slapp Jane’s Addiction oppfølgeren "Ritual de lo Habitual", som ble deres store kommersielle gjennombrudd. I 1991 ble bandet oppløst, og i årene etter har medlemmene vært i flere andre band (gitarist Dave Navarro spilte bl.a. noen år i Red Hot Chili Peppers), avløst av gjenforeninger med ujevne mellomrom.

Jane’s Addiction står som en påle i sin epoke i rock-historien, side om side med sjangerdefinerende band som Alice In Chains, Red Hot Chili Peppers, Soundgarden og Smashing Pumpkins.

Vi er utrolig stolte over å presentere et av de aller største bandene i sin sjanger. Sist gang de spilte i Oslo (på Rockefeller i 2003) ble billettene revet bort på et blunk. Nå får du mulighet til å oppleve dem på Sentrum Scene, så løp og kjøp!

www.janesaddiction.com

 

Billetter i salg torsdag 3. juli kl. 09.00.

Bill. kr. 460,- + bill.avg. 18 år leg. Billetter i forsalg på www.rockefeller.no, Narvesen, 7-Eleven, tlf. 815 33 133.