CANNABIS CORPSE – From Wisdom to Baked

CANNABIS CORPSE – From Wisdom to Baked

Jeg har ikke vært noen megafan av det Cannabis Corpse har gitt ut av plater tidligere. Jeg syntes det har vært kult og litt tøft, men ikke så veldig mye mer. Var derfor en smule skeptisk da ny skive dukket opp i mailboksen. Men er nå ca tre uker senere en god dose mer positivt innstilt til skiva.

Jeg har hørt mye på «From Wisdom to Baked» og jeg må si at jeg liker skiva veldig godt. Åpningen er ikke all verden, men den tar seg betydelig opp allerede på låt to og derfra og ut, med unntak av noen mindre bra partier, holder den seg der.

Jeg har alltid sett på Cannabis Corpse som et Cannibal Corpse parodiband, men har jo skjønt etter hvert at de faktisk gjør sine egne saker bra, og på sitt nye album kalt «From Wisdom to Baked» låter de faktisk tidvis bittelitt bedre enn originalen. Dette kan vel anses for blasfemi å regne hvis du er Cannibal Corpse fan, men det er faktisk veldig bra og bedre en hva Cannibal Corpse leverer for tiden.

Selv om jeg liker plata godt, er den ikke noe Topp 10 emne for 2014. Til det er den altfor ensformig og lite nytenkende, men ett sted mellom 20 og 30. plass kan den nok godt ende…eller til og med noen få plasser bedre enn det.

Anbefales så absolutt til death metal fans og spesielt til de som liker Cannibal Corpse varianten.

https://www.facebook.com/pages/Cannabis-Corpse-Official/104903899597371

http://www.season-of-mist.com/