MALAKOFF 2014

MALAKOFF 2014

MALAKOFF ROCKFESTIVAL er en rockefestival som arrangeres i Eid kommune i Sogn og Fjordane. Første gang var i 2003 med 650 festivaldeltakere. De har gradvis vokst seg større og hadde eksempelvis 4500 solgte billetter i 2007, 11000 to år senere og hele 20000 og utsolgt for første gang i 2013. MALAKOFF har fire scener der Klubbscenen kun benyttes på torsdagen og en scene som kun benyttes på dagtid fredagen. Elles er Amfiscena og Festivalscena hovedscener som benyttes både fredag og lørdag.

Årets MALAKOFF har noen skikkelige godbiter å by på for metalfolket. Storheter som MASTODON og OPETH vil garantert trekke masser av folk til vestlandets mest vidunderlige utendørsfestivalperle. DROPKICK MURPHYS burde også være grunn nok til en tur, men det er flere godbiter. Hva sies om OSLO ESS, SIVERT HØYEM og SKAMBANKT?

Et festivalpass koster 1200 om du er gammel nok og hører du til den gruppen av folket som kalles ungdom, får du passet for 900. Alternativt kan du kjøpe festivalpass som inkluderer camping, og da må du ut med 300 mer. De selger også klubbpass for 175 og dagsbilletter for 750. Alt dette finner du linker til på festivalens hjemmesider.

Mastodon_14.jpg
MASTODON
 

 

Pil.gif

 
Malakoff_14_lineup_1.jpg
 
 
 
Pil.gif