PILLORY – Evolutionary Miscarriage

PILLORY – Evolutionary Miscarriage

Her handler det om teknisk brutal death metal. Bandet kommer fra Boston, USA, de har holdt det gående i elleve år og «Evolutionary Miscarriage» er deres andre fullengder. Det går forholdsvis raskt unna og enkelte ganger går det så raskt unna at overgangene kan minne om hakk i en vinyl der stiften hopper bittelitt. Jeg har flere ganger sittet og skrevet, hørt det og kjapt sett bort på CD spilleren i sinne, men raskt innsett at jeg tok feil.

Som seg hør og bør når det gjelder teknisk metal, så skjer det mye her hele tiden. Plenty med riff, tøffe overganger, temposkift og bassganger og en vidunderlig brutal vokal. Kan ikke bli mye bedre enn det. Og siden låtene også er gode, kan man ikke gjøre annet enn å skryte denne skiva opp i skyene.

Det er antydninger til black metal tendenser noen få steder og det progressive har enda noen flere innspill og det gir bare skiva enda litt mer tyngde. Den vokser for hver gang den spilles og jeg oppdager nye kule partier hele tiden. Fortsetter dette, vil denne skiva sikkert ha over 14 millioner kule partier og riff en gang i 2019.

https://www.facebook.com/pages/Pillory/662486047144743

http://uniqueleader.com/