VADER – Tibi et Igni

VADER – Tibi et Igni

Polske Vader har gitt ut gode plater siden begynnelsen av dette årtusenet da «Litany» og «Revelations» kom ut. Stort sett har alle skivene bestått av rask god Vader metal, og det var også forventet med den nye «Tibi et Igni» som nå skal slippes.

Den åpner glimrende med singlelåta «Go to Hell» og de to påfølgende låtene «Where Angels Weep» og «Armada on Fire». Men så skjer det noe. Peter den store med venner roer ned og det er definitivt ikke Vaders sterkeste side. Jeg synes det hele blir veldig kjedelig og jeg kjenner skuffelsen bre seg over meg. Femtelåta «Hexenkessel» har sine korte øyeblikk, men den lange introen ødelegger låta og dreper det som er igjen av stemning etter de tre første låtene. Bortsett fra niendesporet «Light Reaper» er resten av skiva svake greier. Sistelåta «The End» er bare tull. Peter brøler ut «This is not the End» gjentatte ganger, men er det slik Vader skal låte framover, kan dette faktisk være begynnelsen på slutten og da er det best å legge inn årene med en gang.

Jeg vurderte å handle inn vinylen av denne, men tror jeg dropper den tanken, for den kommer aldri til å bli spilt uansett. Skuffende greier.

http://www.vader.pl/

http://www.nuclearblast.de/de/