TORI AMOS spiller på Sentrum Scene torsdag (22/05)

TORI AMOS spiller på Sentrum Scene torsdag (22/05)

Tordag 21/05-2014 Oslo Sentrum Scene

 

TORI AMOS
TREVOR MOSS & HANNAH-LOU

 

Billettpris: 460,- + bill.avg.
18 år leg

 

Det er nå litt over 20 år siden Tori Amos kom stormende inn på musikkscenen som en eksentrisk krysning av Kate Bush og Joni Mitchell. Hun platedebuterte med det oppsiktsvekkende albumet "Little Earthquakes", og har siden skaffet seg en særdeles imponerende diskografi. Hun har til sammen solgt over 12 millioner album, spilt over tusen konserter, og har vunnet et utallig antall priser hittil i karrieren.

Det 14. studioalbumet "Unrepentant Geraldines" er ute nå, og det følges opp av en massiv verdens-turné – og vi er veldig glade over at Oslo og Sentrum Scene er på lista. Etter fire år og stor suksess med mer klassisk-inspirerte og innovative musikalske prosjekter, meldes det at med "Unrepentant Geraldines" er Tori Amos tilbake til sitt opprinnelige uttrykk – og slik vi kjenner henne aller best. Dagsavisen gir en femmer for den nye platen: "Albumet er fullt av store stunder"!