AXEGRESSOR – Last

AXEGRESSOR – Last

Axegressor er et finsk band som ble dannet tilbake i 2006 og «Last» er deres tredje fullengder. Musikken deres er som en herlig mix av gammel Sodom, litt Kreator, litt mere nyere Destruction og litt nyere Exodus. Det er rett og slett en herlig mix av mye av det beste innen thrash disse finnene har snekret sammen til sin greie. Jeg storkoser meg med skiva, og selv etter snart 25 runder driver den fram rytmebokstendenser i både føtter, kropp og hode og gjerne samtidig.

Jeg vil dele opp musikken til Axegressor i to deler: Del en er midtempo til middels rask thrash med mye groove, tøffe riff og plenty overganger, breaks og lange vokale partier. Del to er mer skitten og rask thrash der kjappriffkameratene tar føringen.

Likeså vil jeg dele opp vokalen i to deler. Del en, som i del en av musikken, der vokalen er en miks mellom den moderne Schmier og en rar merkelig blanding av de to Exodus vokalistene Rob Dukes og Steve Souza. På den andre delen låter Johnny Nuclear Winter som en pur ung Tom Angelripper.

I motsetning til veldig mange andre band, er Axegressor gode uansett tempo. De finner definitivt ikke opp noe nytt krutt her, men det de gjør, gjør de så jækla gjennomført og med veldig høy kvalitet. Denne skiva anbefales til alle som liker god musikk.

https://www.facebook.com/axegressor