SAVN – Savn

SAVN – Savn

Det har naturlig nok knyttet seg spenning og forventninger rundt debutalbumet til Savn. Etter å ha hørt på Midnattsol i mange år, vil man uvilkårlig sammenligne Carmens nye prosjekt og Midnattsol. Visse likhetstrekk finner man jo.

Savn overrasker positivt. Carmens klare stemme kommer mer til sin rett her, sammen med en gotisk og melodiøs musikk. Refrengene har pondus og trøkker godt, samtidig er det stilrent og gjennomført. Albumet har noe nordisk over seg, mulig dette har noe med instrumentbruk som felespill å gjøre. Plata er Bøllete og uanstrengt samtidig som den er følsom. Carmens avslappede stemme mot kraftige riff og growling gir oss en god opplevelse.

Liker godt

Musical silence. Hvor Carmen tydelig setter pris på å ha funnet igjen sin musikalske kreativitet.

I am free. Skikkelig metallåt med growlingtrøkk, samtidig melodiøst. Kombinasjonen med Liv og Carmens stemmer er vakkert.

Lengselsens hånd. Et av våre favorittspor. Sårt, varmt og ømt. En hyllest til en savnet person, musikalsk sterkt.

 

www.facebook.com/SavnOfficial

www.Twitter.com/SavnOfficial

www.Savn-Official.com